Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

On Binlerce Kentli Haluk Levent Konserinde Buluştu


On Binlerce Kentli Haluk Levent Konserinde Buluştu

Çanakkale Belediyesinin 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 104. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında düzenlediği Haluk Levent konserine on binlerce kentli katıldı. Unutulmaz konserde ünlü sanatçı Haluk Levent, konserin gelirini Yeni Zelanda’daki cami saldırısında yaşamını yitiren Müslümanlar için bağışlayacağını açıklayarak büyük alkış aldı.

19 Mart 2019 Salı günü Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen ve binlerce kentlinin katıldığı konsere Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da eşi Hale Gökhan ile birlikte katılarak, coşkuya ortak oldu. Ünlü sanatçı Haluk Levent, sevilen şarkılarını kentlilerin eşliğinde seslendirirken, konserin gelirini ise geçtiğimiz günlerde Yeni Zelanda’daki camilere gerçekleştirilen saldırılarda hayatını kaybeden Müslümanlar için bağışlayacağını dile getirdi. Haluk Levent’in bu sözleri izleyicilerden büyük alkış aldı.

Konserde, sahneye gelerek Haluk Levent’e teşekkürlerini ileten Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ise, “Öncelikle Çanakkale Deniz Zaferi’nin 104. Yılı hepimize kutlu olsun. Eğer bu ülkede, bu kentte kardeşçe, barış içerisinde, özgürce yaşayabiliyorsak bunu Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerimize borçluyuz. Bu güzel zaferin sonunda da bir etkinlik düzenlemek gerekirdi. Kim olmalı dediğimizde de ilk aklımıza gelen Haluk Levent oldu. Özellikle konserin gelirini Yeni Zelanda’da şehit olan Müslüman kardeşlerimiz için bağışlaması sözde değil, özde insan olduğunu gösteriyor. İşte Çanakkale bu! Çanakkale böyle insanlara layık. Onun için kendisine teşekkür ediyorum” diye konuştu. Başkan Gökhan, konuşmasının ardından Haluk Levent’e çiçek ve geleneksel Çanakkale seramiği takdim etti.

Yaklaşık iki saat sahnede kalan Haluk Levent ise, birbirinden güzel şarkılarla Çanakkalelilere unutulmaz bir gece yaşatırken, konserin finalini ise “İzmir Marşı” ile yaptı. Levent’e on binlerce kentli ellerinde Türk bayraklarıyla eşlik etti.



20.03.2019 15:58