Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Başkan Gökhan, Çalar Saat'in Canlı Yayın Konuğuydu…


Başkan Gökhan, Çalar Saat'in Canlı Yayın Konuğuydu…

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Fox Tv ekranlarında yayınlanan, İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat programının canlı yayın konuğu oldu.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 104. Yıl dönümü etkinliklerine özel olarak çekimleri Çanakkale Özgürlük Parkı’nda gerçekleşen Çalar Saat programının canlı yayınına katılan Başkan Gökhan, gazeteci İsmail Küçükkaya’nın sorularını yanıtladı. 18 Mart törenlerine ilişkin bilgiler veren Başkan Gökhan, aynı zamanda Çanakkale’deki çalışma ve projelere ilişkin de soruları yanıtladı.

Özgürlük Parkı’ndaki eşsiz manzaraya karşı gerçekleştirilen çekimlerde, gazeteci Küçükkaya Çanakkale’nin güzelliğini sık sık dile getirirken, Başkan Gökhan da Çanakkale’nin tarihi ve doğasıyla eşsiz bir kent olduğunu, bu kapsamda bu güzellikleri korumak adına başta Kazdağlarına ilişkin olmak üzere çevre mücadelelerine de büyük destek verildiğinin altını çizdi. Başkan Gökhan, “Çevre için büyük mücadele veriyoruz. Şu anda cennetten bir köşedeyiz. Hep dua ederim Allah’a; ‘Cennete gideceksem Çanakkale kadar bir yer yeter’ diye… Kaz Dağları herhangi bir dağ değil orada bir ekosistem var. Burada su kaynağımızın hemen üstünde siyanürle altın işleme konusunda büyük mücadele yapıyoruz. Yasal olarak haklarımızı arıyor ve kazanıyoruz. Ormanlarımız, on binlerce ağaç kesiliyor, çok yazık… Kaz Dağı köknarı diye bir ağaç var. Bunlar kesiliyor. Bu konuda hassasiyetimiz çok büyük. Çanakkale halkı da biliyor bunu. Aslında Türkiye’nin de buna karşı çıkması lazım. Çünkü hepimizin burası…” şeklinde konuştu.

Canlı Yayında Hale Gökhan Sürprizi

Keyifli geçen programa ayrıca Başkan Gökhan’ın eşi Hale Gökhan da katılarak İsmail Küçükkaya’nın sorularını yanıtladı.



19.03.2019 10:20