18 Mart Törenleri Kapsamında Atatürk Anıtına Çelenk Sunuldu

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 104. Yıldönümü kapsamında Cumhuriyet Meydanı’nda tören düzenlendi. Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da, Atatürk Anıtına çelenk sundu.

Törene Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Vali Orhan Tavlı, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Levent Kerim Uça başta olmak üzere kurum ve kuruluş temsilcileri, askeri erkan, kentliler ve öğrenciler katıldı.

Törende 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 104. Yıldönümü anısına Atatürk Anıtına çelenk sunumu gerçekleşirken, devamında saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Törende ayrıca, 1994 yılında TBMM tarafından şehitlerin anısına Çanakkale’ye verilen ‘Çanakkale Geçilmez’ yazılı altın madalya da, Türk bayrağına takılarak göndere çekildi.

18.03.2019 16:35