Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

8 Mart'ta Kent ‘Çiçek' Gibi Oldu…


8 Mart'ta Kent ‘Çiçek' Gibi Oldu…

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle kentte çeşitli etkinlikler düzenlendi. Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve eşi Hale Gökhan da, sabah saatlerinde Çanakkale Belediyesinin kadın çalışanları ve kentte çeşitli görevlerde hizmet veren kadın temsilcilerle gerçekleşen kahvaltı etkinliğinin ardından kentli kadınlarla bir araya gelerek hem günlerini kutladılar hem de çiçek takdiminde bulundular.

Kahvaltı programının ardından, Kadınlar Günü sebebiyle Cumhuriyet Meydanında düzenlenen çelenk sunma töreni ve basın açıklamasına, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve eşi Hale Gökhan, Belediye Meclis Üyeleri başta olmak üzere, kentte faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının kadın temsilcileri katılım gösterdi. Atatürk Anıtına çelenk sunan kadınlar, günün anlam ve önemine ilişkin konuşma gerçekleştirdiler.

Başkan Gökhan ve Eşi Hale Gökhan'dan Çiçekli Kutlama

Cumhuriyet Meydanındaki etkinlik sonrası kent sokaklarını ve işletmeleri dolaşan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Kadınlar Gününü kutlayarak, kadın kentlilere ve esnaflara çiçek takdiminde bulundu. Başkan Gökhan'ın yanı sıra eşi Hale Gökhan da, Belediye Meclis Üyeleri ve Kent Gönüllüleri ile birlikte kent sokaklarında kadınlarla bir araya gelerek, bu anlamlı günü çiçeklerle kutladı. Hale Gökhan kadın Belediye Meclis adayları ile birlikte İsmetpaşa ve Barbaros Mahallelerindeki esnaf lokantalarında çalışan emekçi kadınlara hediyeler takdim etti. Kentliler, jestlerinden dolayı Başkan Gökhan ve eşi Hale Gökhan'a, Belediye Meclis Üyelerine ve kent gönüllülerine teşekkürlerini iletti.


08.03.2019 17:23