Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Çanakkale, EMITT'te Tanıtılıyor…


Çanakkale, EMITT'te Tanıtılıyor…

Bu sene 23.'sü gerçekleşen EMITT Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı, 31 Ocak 2019 Perşembe günü itibariyle İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde kapılarını ziyaretçilerine açtı. Çanakkale Belediyesinin de yer aldığı fuarda kentin kapsamlı tanıtımı gerçekleştiriliyor.

31 Ocak-3 Şubat 2019 tarihleri arasındaki EMITT Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı, çok sayıda ziyaretçinin katılımıyla başladı. Hem yurt içi hem de yurtdışından çok sayıda katılımcının bulunduğu, dünyanın yakından takip ettiği fuarlardan biri olan EMITT'te, uzun yıllardır olduğu gibi Çanakkale de tanıtılıyor.

Çanakkale Valiliği, Çanakkale Belediyesi, Güney Marmara Kalkınma Ajansı ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü başta olmak üzere çok sayıda kurum ve kuruluş, ilçe belediyeleri ve turizmcilerin yer aldığı Çanakkale standı, 5 nolu salonda yer alıyor.

Çanakkale Belediyesinin de katkıda bulunduğu fuara, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da eşi Hale Gökhan ile birlikte katılarak, standa ev sahipliği yaptı. Başkan Gökhan hem gelen konuklarla yakından ilgilendi hem de fuar alanını gezerek diğer katılımcılarla yakın temaslarda bulundu.

Çanakkale Belediyesinin tanıtım standı her yıl olduğu gibi bu sene de ziyaretçilerden büyük ilgi görürken, zengin içerikli tanıtım materyallerinin bulunduğu stantta kent tanıtımına katkıda bulunuluyor. Ayrıca fuarın minik konuklarına da Tahta At hediye ediliyor.

Renkli organizasyonların bulunduğu, ülke ve dünyadan pek çok katılımcının olduğu 23. EMITT Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı, 3 Şubat 2019 Pazar gününe kadar ziyarete açık kalacak. Tüm kentlilerimizi fuarı gezmeye ve Çanakkale standına bekliyoruz…


31.01.2019 17:20