Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Başkan Gökhan Konuklarını Ağırladı


Başkan Gökhan Konuklarını Ağırladı

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan; Suez Çanakkale ve ÇAKAB ekibi, Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği Yönetimi, Barış Korosu Derneği Yönetimi, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Yönetimi ile Çanakkale SS 18 Nolu Şehir İçi Minibüsçüleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Yönetimini makamında ağırladı.

31 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşen programlar kapsamında Başkan Gökhan ilk olarak Suez Çanakkale ve ÇAKAB ekibi ile makamında bir araya geldi. Çalışma ve projelere ilişkin heyetle görüşme gerçekleştiren Başkan Gökhan, tesisteki görevi sona eren Suez Çanakkale RR Atık Hizmetleri A.Ş. İnşaat Proje Müdürü Ahmet Memişoğlu'na da kentteki hizmetleri için teşekkürlerini ileterek seramik takdiminde bulundu.

Başkan Gökhan ardından Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği Yönetimini makamında ağırladı. Dernek Başkanı Ahmet Özel ve yönetim kurulu üyelerine nezaket ziyaretleri için teşekkürlerini ileten Başkan Gökhan, konuklarıyla hem dernek faaliyetleri hem de güncel konulara ilişkin sohbet gerçekleştirdi.

Başkan Gökhan aynı gün Barış Korosu Derneği Yönetimi ile de bir araya geldi. Çanakkale Barış Korosu Şefi Öğr. Gör. Dr. Mete Gökçe ve üyeleri makamında ağırlayan Başkan Gökhan, nezaket ziyareti için teşekkürlerini iletti. Başkan Gökhan ve heyet, ziyaret kapsamında koro çalışmaları, projeler ve güncel konular hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Aynı gün, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Yönetimi de Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ı makamında ziyaret etti. Dernek Başkanı Nurcan Bingöl ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Gökhan, konuklarıyla güncel konulara ilişkin sohbet etti.

Başkan Gökhan son olarak Çanakkale SS 18 Nolu Şehir İçi Minibüsçüleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Yönetimi ile bir araya geldi. Kooperatif Başkanı Hasan Ateş ve üyeleri ağırlayan Başkan Gökhan, kooperatif çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ziyaret, güncel konulara ilişkin karşılıklı sohbet ile sona erdi.


31.05.2023 16:19