Borç Yapılandırma İçin Başvuru Tarihi Uzatıldı!

Son Başvuru Tarihi

30 Haziran 2023

12.03.2023 tarih ve 32130 sayılı Resmî Gazetede yayımlanan 7440 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun kapsamında; vadesi 31.12.2022 tarihinden (Bu tarih dâhil) önceki dönemlere ait: su, atık su, katı atık ücretleri, kira, vergi, resim, harçlar, (emlak, ilan reklam, eğlence, ÇTV, işgal harcı vb.) harcamalara katılma payları, idari para cezaları ile diğer ücretlere ait

Tüm Borçlarınızı Yapılandırıyoruz.

Faydalanmak isteyen vatandaşlarımız, Çanakkale Belediyesi Yeşil Yerel Yönetim Binası ve Kültür Merkezindeki Mali Hizmetler Müdürlüğü/ İcra ve Takip, Emlak ÇTV ve Gelir Birimlerine başvuruda bulunabilirler.

7440 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun kapsamında borçlarınızın yapılandırma başvurularını Belediyemize gelmeden online olarak da yapabilirsiniz.

Yapılandırma için son başvuru tarihi 30 Haziran 2023’e, ilk taksit ödeme süresi ise 31 Temmuz 2023 tarihine kadar uzatılmıştır.

Yapılandırma başvurularını Yapılandırma adresi üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

29.05.2023 11:17