Çanakkale Morpati Derneği'nden Çanakkale Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezine Ziyaret

Geçtiğimiz günlerde bazı illerde sokak hayvanlarına yönelik gerçekleştirilen üzücü olaylar üzerine, Belediyemiz Sokak Hayvanları Geçici Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret eden Çanakkale Morpati Derneği üyeleri, hayvan severler ve gönüllüler barınaktaki candostlarla buluştu.

Kendilerini, Çanakkale Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Sevil Albay ve ekibi karşılayarak can dostların durumları hakkında bilgilendirirken, Merkezdeki candostlarla yakından ilgilenen dernek üyeleri gün boyu sevgi dolu saatler paylaştılar.

Çanakkale Morpati Derneği Başkanı Emine Akın yaptığı açıklamada; “Hayvanların rahat yaşamalarının sağlanması ve hayvanların acı, ıstırap çekmelerine karşı en iyi şekilde korunmaları her türlü mağduriyetlerinin önlenmesi için çıkarılan 5199 sayılı Hayvanları koruma kanununun mutlaka Türk Ceza kanunu ile desteklenmesi gerekmektedir” dedi.

Bizler de merkezimizi ziyaret ederek sevgilerini paylaşan dernek üyelerine duyarlılıkları için teşekkürlerimizi iletiyoruz.

28.11.2022 14:04