Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

“Dardanelles99” Uluslararası Davetli İllüstrasyon Sergisi İçin Protokol İmzaları Atıldı


“Dardanelles99” Uluslararası Davetli İllüstrasyon Sergisi İçin Protokol İmzaları Atıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi ve Çanakkale Belediyesi arasında “Dardanelles99” Uluslararası Davetli İllüstrasyon Sergisi projesine ilişkin işbirliği protokolü imzandı.  

Cumhuriyet'in 99. kuruluş yıldönümü anısına 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlaması kapsamında farklı ülkelerden 99 sanatçı/tasarımcının illüstrasyon çalışmalarının Karina Deniz Kültürü Merkezi'nde sergileneceği “Dardanelles99” isimli Uluslararası Davetli İllüstrasyon Sergisi projesinin protokol töreni, 3 Ekim 2022 Pazartesi günü Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, birim müdürleri ile ÇOMÜ Güzel Sanatlar Fakültesi akademisyenlerinin katılımı ile düzenlenen törende ilk olarak, projenin içeriğine ilişkin bilgilendirilmede bulunuldu. 

Proje kapsamında yurtiçinden ve yurtdışından katılacak olan sanatçıların bilgilerinin ve çalışmalarının anlatıldığı sunumun ardından Başkan Gökhan ve Rektör Murat, projenin hayata geçirilmesi için protokol imzalarını attı. 



03.10.2022 16:23