Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

İl Belediye Başkanları Toplantısı Abide'de Düzenlenen Törenle Başladı


İl Belediye Başkanları Toplantısı Abide'de Düzenlenen Törenle Başladı

Belediyeler arasındaki dayanışma ve iş birliğini arttırmanın yanı sıra tecrübe paylaşımlarında bulunmak amacı ile belirli aralıklar ile düzenlenen İl Belediye Başkanları Toplantısı, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın ev sahipliğinde 30 Eylül 2022 Cuma günü Şehitler Abidesi’nde düzenlenen Çelenk Sunma töreni ile başladı.

Şehitler Abidesi’ndeki Atatürk Anıtı’na sunulan çelengin ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam eden törende konuşan Başkan Gökhan, Belediye Başkanları’nı Çanakkale’de ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, toplantının başarı ile geçmesini temenni etti.

Abidede düzenlenen törenin ardından Belediye Başkanları; Şehitler Abidesi’ni gezerek, şehitliklere karafil bıraktılar. Şehitler Abidesi’nde düzenlenen programın ardından Alçıtepe’de vatandaşlar ile keyifli çay sohbeti eden Başkanlar, ardından 57. Alay ve Conkbayırı Şehitliklerini gezdi. 

Belediye Başkanları, Tarihi Yarımada’daki programın ardından CHP İl Başkanlığı’na ziyarette bulundu. CHP İl Başkanı Metin Ümit Ural, CHP Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erte ile il ve ilçe yönetimlerinin bulunduğu ziyarette Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve İl Belediye Başkanları güncel konulara ilişkin değerlendirmede bulundu.

İl Belediye Başkanları’nın CHP İl Başkanlığı’na yaptığı ziyaret esnasında İl Belediye Başkanları’nın eşleri de Sayın Hale Gökhan eşliğinde Atam Kreş, Çocuk Kültür Evi ve Altın Yıllar Yaşam Merkezi’ni gezerek, buradaki çalışmaları yerinde görme fırsatı buldu.

İl Belediye Başkanları Toplantısı programının ilk günü, Taihi Yalı Hanı, Çarşı Caddesi ve Aynalı Çarşı gezileri ile sona erdi.


01.10.2022 12:00