Başkan Yardımcısı Mutluay Yemin Törenine Katıldı

Belediye Başkan Yardımcısı M.İrfan Mutluay 12 Ağustos 2022 Cuma günü Çanakkale 116. Jandarma Eğitim Alay Komutanlığı tarafından düzenlenen and içme törenine katıldı.

Törene Vali İlhami Aktaş, Belediye Başkan Yardımcısı M.İrfan Mutluay, Boğaz ve Garnizon Komutan Vekili Dnz. Alb. Sabri Demir, Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan başta olmak üzere asker aileleri ile davetliler katıldı.

116.Jandarma Eğitim Alayı Kışlası Tören Alanında düzenlenen program, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Çanakkale Jandarma Eğitim Merkez Komutanı J.Alb.Tolga Yağan'ın yaptığı konuşmanın ardından acemi erlerin and içme töreni gerçekleştirildi.

And içme töreninin ardından çeşitli branşlarda dereceye giren erlere ödül verilirken, asker ailelerine de plaket takdiminde bulunuldu.

12.08.2022 15:48