Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Başkan Gökhan Konuklarını Ağırladı


Başkan Gökhan Konuklarını Ağırladı

Yeşilay Çanakkale Şube Yönetimi, Rotary Kulüp Yönetimi ve Konyalılar Derneği Yönetimi Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ı ziyaret etti.

Ziyaretler kapsamında Başkan Gökhan ilk olarak Yeşilay Çanakkale Şube Başkanı Dr. Nilay Köleoğlu ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı. Ziyaret nedeni ile memnuniyetini dile getiren Başkan Gökhan Yeşilay’ın Çanakkale genelinde gerçekleştirdiği faaliyetlere ilişkin Köleoğlu’ndan bilgi aldı.  

Başkan Gökhan ardından Rotary Kulüp Başkanı Volga Ersümer ve yönetim kurulu üyeleri ile makamında bir araya geldi. Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette gelen talepleri de dinleyen Başkan Gökhan, güncel konulara ilişkin konukları ile görüş alışverişinde bulundu.

Başkan Gökhan, ziyaretler kapsamında son olarak Konyalılar Derneği yönetimini makamında ağırladı. Ziyaret nedeni ile Dernek Başkanı Süleyman Kiraz ve yönetimine teşekkür eden Başkan Gökhan, dernek çalışmalarına ilişkin bilgi aldı. Sohbet ortamında geçen ziyaret sonunda Dernek Başkanı Kiraz, Başkan Gökhan’a hediye takdiminde bulundu.



06.07.2022 16:46