Açı Kolejinden Stem & Maker Fest Etkinliği

Açı Koleji tarafından düzenlenen Stem & Maker Fest 2022, 13 Mayıs 2022 Cuma günü Belediye Başkan Vekili Birten Sarıbaş'ın katılımı ile gerçekleştirildi.

Açı Koleji öğrencilerinin yıl boyunca hazırladığı çeşitli bilimsel projelerin sergilendiği Stem & Maker Fest 2022, Kabaklı Köyü'nde bulunan Açı Koleji binasında gerçekleştirildi. Belediye Başkan Vekili Sarıbaş'ın yanı sıra velilerin de katılım gösterdiği etkinlik, öğrenciler tarafından düzenlenen halk oyunları gösterisi ile başladı. İzleyenlerden büyük beğeni toplayan halk oyunları gösterisinin ardından katılımcılar öğrencilerin hazırladıkları projelerin sergilendiği stantları gezdi.

Stantları gezerek öğrenciler ile sohbet eden Başkan Vekili Sarıbaş, sergilenen projeleri ilgi ile inceleyerek bilgi aldı.

13.05.2022 15:30