Çanakkale Belediyesi Kültür Etkinlikleri Kapsamında Kırşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Korosu'nu Ağırladı

Konser, Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü olan 25 Kasım 2021 Perşembe günü, Çomü İçdaş Kara Yusuf Kongre Merkezi’nde gerçekleşti.

Şef Umut Yoldaş yönetiminde sahne alan Kırşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Korosu ve Şef Levent Derinyol yönetiminde sahne alan saz ekibi sevilen türküleri seslendirdi.

Zaman zaman duygusal zaman zaman hareketli anların yaşandığı konserde kadına yönelik şiddete dikkat çekilirken, aynı zamanda zengin Anadolu coğrafyasının eserleri bir ağızdan seslendirildi.

Kırşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü Nazım Köksal, Kırşehir Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Hülya Coşkuntuna, Kadın Kooperatifi Başkanı Yeter Bodur Kırşehir Belediyesi adına konsere katılım gösterirken, Çanakkale Belediyesi Başkan Vekili Birten Sarıbaş, Çanakkale Belediyesi Başkan Yardımcısı Rebiye Turan Ünüvar, Çanakkale Belediyesi Türk Halk, Türk Sanat, Hoş Sada Sanat Müziği Koroları Şefleri ve müzik severler konsere katılım gösterdi.

Konser sonunda Belediye Başkan Vekili Birten Sarıbaş, Belediye Başkan Yardımcısı Rebiye Turan Ünüvar ekibe Çanakkale’ye özgü hediye takdiminde bulunarak teşekkürlerini iletirken; Kırşehir Belediyesi de, Çanakkale Belediyesi’ne gerçekleştirilen konser için teşekkür ederek hediye takdiminde bulundu.

26.11.2021 15:31