Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Akıllı Vezne-Su Yükleme Noktaları Çoğalıyor, İşlemler Kolaylaşıyor


Akıllı Vezne-Su Yükleme Noktaları Çoğalıyor, İşlemler Kolaylaşıyor

Kentlilerimizin ödemeye yönelik işlemlerini kolaylaştırmak, Belediyeye gelmelerine gerek kalmadan ödemelerini gerçekleştirmelerine olanak sağlamak adına çalışmalar yürüten Çanakkale Belediyesi, daha önce Barbaros Mahallesi’nde uygulamasına başladığı Akıllı Vezne Sistemini artık kentin pek çok noktasında yaygınlaştırıyor.

Barbaros Mahallesi Beldemiz Sitesi Beldemiz 1. Sokak’ta bulunan Akıllı Vezne Ödeme ve Su Yükleme Noktası, kentliler tarafından yoğun olarak kullanılırken, Çanakkale Belediyesinin çalışmaları doğrultusunda kentteki Akıllı Vezne sayısı da çoğalıyor. Bu doğrultuda;

•             İsmetpaşa Mahallesi 56. Sokak No:6/1 (Tekzen Taksi Durağı Yanı) - (Adres bilgilerini haritada görmek için TIKLAYINIZ)

•             Esenler Mahallesi Nazım Hikmet Caddesi No:17/1 (Esenler Halkın Bakkalı Yanı) - (Adres bilgilerini haritada görmek için TIKLAYINIZ)

•             Barbaros Mahallesi Gazi Sokak No:7/1 (Troya Sosyal Yaşam Evi Bahçesi) - (Adres bilgilerini haritada görmek için TIKLAYINIZ)

•             Çınarlı Köyü Dardanos Mevkii Hasan Mevsuf Caddesi No: 31/1 (Sunsan Kamp park içi) - (Adres bilgilerini haritada görmek için TIKLAYINIZ)

adreslerine de kurulan Akıllı Vezneler ile kentlilerimiz pek çok iş ve işlemini Belediyeye gelmelerine gerek kalmadan işlemini 7/24 gerçekleştirebilecek.

Bu kapsamda Akıllı Veznelerde; akıllı su sayaçlarına ait kontör yüklemesi, mekanik sayaçların Abone Numarası Vasıtası ile ödemeleri, Belediye ait tüm borçlarının ödemeleri ve taksitli ödemeler yapılabilecek.

Tüm bankaların kredi kartları ve tüm çipli banka kartları ile ödeme yapılabilen Akıllı Vezne’de nakit ödeme yöntemi kullanılmıyor.


12.07.2021 15:42