Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Başkan Gökhan Belediye Çalışmalarını Yerinde İnceledi


Başkan Gökhan Belediye Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, kent genelinde Çanakkale Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmaları yerinde incelemek amacı ile düzenlediği teknik inceleme gezilerine aralıksız devam ediyor. 

Başkan Gökhan, 27 Ekim 2020 Salı günü düzenlediği teknik inceleme gezisi kapsamında, Kamyon Garajı, Şehirlerarası Otobüs Terminali, Ahmet Piriştina ve Karacaören Caddeleri kesişiminde yapımı tüm hızı ile devam eden kavşak çalışması ile Esenler Mahallesi'ndeki SSK durağı civarındaki bulunan yeşil alanda incelemelerde bulundu. 

Başkan Gökhan'ın teknik inceleme gezisinde ilk durağı kamyon garajı oldu. Çanakkale Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Ali Demir ile birlikte garaj alanında incelemelerde bulunan Başkan Gökhan, garaj esnafının talepleri doğrultusunda yapılacak düzenlemelere ilişkin bilgi aldı. 

Başkan Gökhan ardından şehirler arası otobüs terminali çevresindeki trafik akışını rahatlatmak amacı ile yapılması planlanan yeni ulaşım arterleri ile terminal içerisinde yapılacak düzenlemelere ilişkin incelemede bulundu. Otobüs terminali çevresinde yapılması planlanan yeni ulaşım akslarının güzergahlarına ilişkin teknik ekip ile görüş alışverişinde bulunan Başkan Gökhan, terminal içerisinde de esnaftan gelen talepler doğrultusunda yapılacak düzenlemelere ilişkin de bilgi aldı. 

Teknik inceleme gezisine devam eden Başkan Gökhan, Ahmet Piriştina Caddesi ve Karacaören Caddesi kesişiminde yapımı tüm hızı ile devam eden kavşak düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi. Teknik ekip eşliğinde alanı gezen Başkan Gökhan, bölgede trafik akışını rahatlatmak amacı ile gerçekleştirilen düzenlemeleri yerinde inceledi. 

Başkan Gökhan'ın teknik inceleme gezisi kapsamında son durağı ise Esenler Mahallesi'ndeki SSK Durağı arkasında bulunan yeşil alan oldu. Kentte bulunan yeşil alanların arttırılmasına yönelik çalışmalar doğrultusunda, kentlilerin keyifli vakit gerebilecekleri yeni bir sosyal alan oluşturulması amacı ile burada yapılması planlanan düzenlemelere ilişkin incelemelerde bulunan Başkan Gökhan, teknik ekipten bilgi aldı. 


27.10.2020 14:32