Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Başkan Gökhan EKAY Proje Sahasında İncelemelerde Bulundu


Başkan Gökhan EKAY Proje Sahasında İncelemelerde Bulundu

ÇAKAB Birlik  Başkanı ve Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Entegre Katı Atık Yönetimi (EKAY) Projesi kapsamında SUEZ Çanakkale RR Atık Hizmetleri A.Ş. tarafından yapılan çevre yatırımlarını yerinde incelemek amacı ile 15 Ekim 2020 Perşembe günü teknik inceleme gezisi düzenledi.

Belediye Başkan Yardımcıları ve teknik ekibin de eşlik ettiği teknik inceleme gezisi kapsamında ilk olarak SUEZ firması yetkilileri tarafından çöp depolama sahası içerisinde yapımı devam eden yatırımlara ilişkin sunum gerçekleştirildi.

Yatırımlara ilişkin yapılan bilgilendirme sunumunun ardından yerli ve yabancı uzmanların rehberliğinde gerçekleşen inceleme gezisinde, EKAY projesi kapsamında ilerleyen Gazdan Enerji Üretim Tesisi, Mekanik Biyolojik Arıtma Tesisi İnşaatı ve Depolama Sahasında yapılan genişletme çalışmaları yerinde incelendi.

Atıktan enerji ve hammadde geri kazanımı sağlayan ve Sıfır Atık hedeflerine katkı veren bu yatırımları memnuniyetle karşılayan Başkan Gökhan, Çanakkale Belediyesi'nin çevre dostu yatırımlara devam edeceğini vurguladı.



15.10.2020 15:08