Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Başkan Gökhan Konuklarını Ağırladı


Başkan Gökhan Konuklarını Ağırladı

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, 8 Temmuz 2020 Çarşamba günü Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclis Üyesi, 25.ve 26. Dönem İstanbul Milletvekili Eren Erdem ile Endonezya İstanbul Başkonsolosu Imam Asari'yi makamında ağırladı.

İlk olarak Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclis Üyesi, 25.ve 26. Dönem İstanbul Milletvekili Eren Erdem ile bir araya gelen Başkan Gökhan, nezaket ziyaretinden dolayı memnuniyet duyduğunu dile getirdi. Güncel konulara ilişkin karşılıklı sohbetin gerçekleştiği ziyaret sonunda Başkan Gökhan, Erdem'e hediye takdiminde bulundu.

Başkan Gökhan ardından, Endonezya İstanbul Başkonsolosu Imam Asari ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı. Başkonsolos Asari'ye nezaket ziyaretinden dolayı teşekkürlerini ileten Başkan Gökhan, kent ve kentteki çalışmalara ilişkin de bilgiler verdi. Ziyarette, iki ülke arasındaki karşılıklı ilişkilerin yanı sıra güncel konulara ilişkin de sohbet gerçekleştirildi. Başkan Gökhan ve Başkonsolos Asari, ziyaret sonunda karşılıklı hediye takdiminde bulundu.


08.07.2020 14:35