Sayfa yükleniyor

Belediye Sanat Toplulukları

Amatör Tiyatro Topluluğu


Amatör Tiyatro Topluluğu

Yönetmen:
 
Ebru Naz Özdemir

1993 yılında Ankara'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Çanakkale'de tamamladı. 2007-2011 yılları arasında Çanakkale Belediyesi Tiyatro Topluluğu'nda oyuncu olarak görev aldı. 2011 yazında eğitime destek projesi kapsamında drama eğitmenliği yaptı.2011 yılında kazandığı Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden 2015 yılında mezun oldu. Öğrenimini sürdürürken 2013-2014 sezonunda Eskişehir Şehir Tiyatroları'nda oyuncu olarak çalıştı. 2014 yazında Erasmus Staj Hareketliliği ile gittiği İspanya'da Teatro El Sol de York'da staj yaptı. 2015-2016 sezonunun başında Çanakkale Belediyesi Tiyatro Topluluğu'nda yönetmen olarak, 2017 yılında da Çanakkale Belediyesi Çocuk Kültür Evi'nde drama eğitmeni olarak çalışmaya başladı.
 
Adres:
 
Belediye İş Merkezi – Erkan Yavuz Deneysel Sanat Atölyesi
Kemalpaşa Mh., 17100 Merkez/Çanakkale

 
Telefon:
 
0 538 214 17 11 (Yönetmen Naz Özdemir)
0 286 213 91 41 (Ece Ayhan Kültür Evi)

 

Topluluk Hakkında:
 
Çanakkale Belediyesi Tiyatro Topluluğu 2007 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana her yıl çalışmalarını yeni tiyatro severleri de bünyesine katarak, amatör ruh ile sürdürmektedir. Amaç ve vizyon olarak belirlenmiş hedefler, tiyatro sanatı ve tiyatro sevgisini halk ile bütünleşerek anlatmaktır. Ahlaki değerler, toplumu bilinçlendirmek, eğlendirmek, her tiyatronun olduğu gibi Çanakkale Belediyesi Tiyatro Topluluğu'nun da başlıca görevlerindendir.
 

Faaliyetleri Nelerdir?
 
Çanakkale Belediyesi Tiyatro Topluluğu, sezonlara göre değişiklik gösteren oyun ve topluluk üyeleriyle çalışmalarını sürdürerek kentlileri tiyatro ile buluşturmaktadır. Topluluk, Ramazan ayı ve festival gibi özel etkinlik planlaması yapılan zamanlarda oyun sergilenmesinin yanı sıra kış sezonuyla birlikte aylık salon etkinliklerinde de yerine almaktadır.
 

Topluluğa Nasıl Katılabilirim?
 
Çanakkale Belediyesi Amatör Tiyatro Topluluğu için yeni dönem kayıtları her yıl Eylül ayında gerçekleşmektedir. Başvuru tarih ve şartları afiş ve duyuru yoluyla ilan edilmekte, Belediye web sitesinde yayınlanmaktadır. Başvurular Çanakkale Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü'ne şahsen doldurulan form ile yapılmaktadır. Başvurular sona erdiğinde adaylar ile yapılan görüşmeler sonucu üyeler belli olur. Çalışmalar Pazartesi, Salı ve Perşembe günleri, Çanakkale Belediyesi Erkan Yavuz Deneysel Sanat Atölyesi'nde 18:00 – 20:00 saatleri arasında gerçekleşmektedir.