T.C. Çanakkale Belediyesi

Çanakkale Belediye Başkanlığı 4857 Sayılı Kanuna Tabi Sürekli İşçi Alımı Sözlü Sınav Sonuçları Hakkında Duyuru (Lisans / Önlisans)


-
+


Kurumumuz bünyesinde çalıştırılmak üzere “Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik “ hükümleri gereğince sözlü sınavına katılan ve başvurdukları meslek koluna göre 27.02.2024 tarihinde yapılan sözlü (mülakat) Sınav sonucunda başarılı olup sınavı kazananlar ile sınavda başarılı olamayanlar Ek’te ilan edilmiştir.

Sınav Sonucuna İtiraz 

Sınav sonuçlarına itirazda bulunacak adaylar bu itirazlarını; Belediye Başkanlığımızın çanakkale.bel.tr internet adresinde ilan edildiği tarihten itibaren 7 iş günü içinde Belediye Başkanlığımızca oluşturulan Sınav Kuruluna yapabileceklerdir. (T.C. kimlik numarası, adı, soyadı, imza ve adres olmayan dilekçeler süresi geçtikten sonra yapılan itirazlar, posta veya kargo yolu ile yapılan başvurularda meydana gelen gecikmeler dikkate alınmayacaktır.)

Yapılan itirazlar Sınav Kurulunca değerlendirilerek; nihai karar itiraz sahibine e-posta veya iadeli taahhütlü posta ile bildirilecektir.

İSTENİLEN BELGELER 

  1. Diploma/mezuniyet belgesi aslı ve fotokopisi
  2. Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ( e-devletten alınmış çıktısı )
  3. Sağlık Kurulu Raporu
  4. 3 Adet Vesikalık Fotoğraf ( son 3 ay içinde çekilmiş )
  5. Adli Sicil Kayıt Belgesi ( e-devletten alınmış çıktı )
  6. Askerlik Durum Belgesi ( e-devletten alınmış çıktı erkek adaylar için )
  7. KPSS Sonuç Belgesi
  8. SGK prim ödemelerini gösteren belge ( Hizmet Dökümü )
  9. SGK’dan emeklilik yaşlılık aylığı almadığını gösteren belge ( Emekli Sandığı, Bağ-kur, SSK )

Asıl listeden atanma hakkını kazananlardan, öngörülen niteliklere sahip olmadığı sonradan anlaşılanlar ile yanlış, yanıltıcı veya yalan beyanda bulunanların atamaları yapılmayacaktır.

Atanmaya hak kazanan adayların en geç 13.03.2024 mesai bitimine kadar yukarıda belirtilen evrakları elden bizzat Çanakkale Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne elden teslim etmesi yada 13.03.2024 tarihinde olacak şekilde APS ile göndermeleri gerekmektedir.

Bu tarihten sonra gönderilen evraklar dikkate alınmayacaktır.


ADRES: Çanakkale Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü

 İsmetpaşa Mahallesi Atatürk Caddesi No:39

 17100 ÇANAKKALE

Mülakat Sonuç Listesi için TIKLAYINIZ