Çanakkale Belediye Başkanı Sayın Ülgür Gökhan'ın Necip Hablemitoğlu'nu Anma Mesajı

Ülkemizin yetiştirdiği çok değerli bir isim olan Necip Hablemitoğlu’nu, 18 Aralık 2002 tarihinde alçak bir suikasta kurban vermiştik. Akademisyen, araştırmacı ve yazar kimliğiyle ülke adına çok kıymetli eserler, hizmet ve emek ortaya koyan Hablemitoğlu’nu, Atatürkçü kişiliği, Cumhuriyetin değerlerini savunan duruşu, bilimin ve çağdaşlığın aydınlığını yansıtan fikir ve çalışmaları ile hatırlayacağız her zaman.

Bu duygu ve düşüncelerle hain saldırı sonucu aramızdan ayrılan Hablemitoğlu’nu vefatının 21. yılında da rahmet ve saygı ile anıyorum.

Ülgür GÖKHAN

Çanakkale Belediye Başkanı