Çanakkale Belediye Başkanı Sayın Ülgür Gökhan'ın Lösemili Çocuklar Haftası Mesajı

Kıymetli hemşerilerim;

Bilindiği üzere lösemi, bir kan hastalığıdır. Erken teşhisin çok önemli olduğu bu hastalık nedeniyle özellikle çocuklarımız çok etkilemekte, zira küçük bedenleri uzun, hassas ve zorlu olabilen bir tedavi süreciyle mücadele etmektedir.

Günümüzde tedavi imkanları gelişen bu hastalıkla mücadelede en önemli konuların başında bilinçlenmek gelmektedir. Ayrıca tedavinin yanı sıra, moralin, sevginin ve umudun da iyileştirici gücünü unutmamak gerekir.

2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası hem hastalığa hem de hastalıkla mücadele eden çocuk ve vatandaşlarımıza yönelik bilinçlenmek, farkındalık oluşturmak için önemli bir fırsattır. Bu kapsamda, lösemi ile mücadele eden tüm yavrularımıza ve vatandaşlarımıza acil şifalar ve sağlıklı günler diliyor, her zaman yanlarında olduğumuzu bir kez daha belirtmek istiyorum.

Ülgür GÖKHAN

Çanakkale Belediye Başkanı