Çanakkale Belediye Başkanı Sayın Ülgür Gökhan'ın 5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü Mesajı

Kıymetli hemşerilerim;

Bir toplumun ve geleceğinin aydınlığı doğrudan eğitimle ilişkilidir. Eğitimin en büyük neferleri ise kıymetli öğretmenlerimizdir. Çocuk yaşlardan itibaren başlayan eğitim, hayat boyu devam eden bir yolculuğa dönüşür. Bu yolculukta yanımızda olan, yolumuzu aydınlatan tüm öğretmenlerimize, eğitmenlerimize, yol göstericilerimize minnetimiz sonsuzdur.

Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına adım attığımız bu onur dolu senede, öğretmenlerimizin değeri bir kez daha gözlerimizin önüne serilmektedir. Cumhuriyetimizin ve değerlerinin ilelebet yaşaması, gelecek nesillerin aydınlık yarınlara ulaşması için her zaman olduğu gibi yine onların rehberliğine ihtiyacımız olduğu bir gerçektir.

Yeni başlayan eğitim-öğretim döneminin de bir kez daha başarıyla geçmesini temenni ederek Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere kaybettiğimiz tüm öğretmenlerimizi saygı ve minnet ile anıyor, yarınlarımızın mimarı tüm öğretmenlerimize ve öğretmen adaylarına teşekkürlerimi ve başarı dileklerimi sunuyorum.

5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü Kutlu Olsun.

Ülgür GÖKHAN
Çanakkale Belediye Başkanı