Çanakkale Belediye Başkanı Sayın Ülgür Gökhan'ın 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı

Çanakkale Belediye Başkanı Sayın Ülgür Gökhan'ın 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı

1921 yılında Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’e “Gazi” unvanının verildiği günün yıldönümündeyiz.

Ata’mız ile birlikte ülkenin her bir karış toprağını korumak, milletimize özgür ve aydınlık yarınlar bırakabilmek adına geçmişten günümüze bu unvana sahip olan nice kahramanlarımız olduğunu biliyoruz. Onlar, savaşlarla geçen yıllar boyunca hem ülke savunması hem de ülkenin kurtuluş ve kuruluşuna öncülük etmişlerdir.

Fedakarlıklarının unutulmaz olduğunu bir kez daha yineleyerek; Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, üzerinde nice destanların yazıldığı bu vatan için kahramanlıklarını, beden ve akıl güçlerini, emeklerini esirgemeyen gazilerimizden yaşamlarını yitirenlere rahmet; aramızda olanlara da içten şükran ve saygılarımı sunuyorum.

Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutladığımız bu gurur ve onur dolu senede hepsine minnetimiz sonsuzdur.

Gaziler Günü Kutlu Olsun.

Ülgür GÖKHAN
Çanakkale Belediye Başkanı