Belediye Başkanı Sayın Ülgür GÖKHAN'ın Deniz GEZMİŞ, Yusuf ASLAN ve Hüseyin İNAN'ı Anma Mesajı

Tek dertleri tam bağımsız bir Türkiye idealini gerçekleştirmek, gençleri, emekçileri, köylüleri ve tüm halkı hak ettiği özgür ve adil bir yaşamla buluşturmak olan Deniz, Yusuf ve Hüseyin ; emparyalizme, tüm gerici unsurlara karşı kararlılık ve inançla yürüdükleri yolda, yaşanan kaos ve kargaşanın sorumluları ilan edilip, herkesin dileklerini ve umutlarını gül ağaçlarına astıkları bir Hıdırellez günü, dar ağaçlarına asıldılar.

Geriye asla unutulmayacak adları, inançları, sarsılmaz iradeleri ve mektupları kaldı.
50. yılda üç fidan, üç yürek, üç güzel insan; Deniz GEZMİŞ, Yusuf ASLAN ve Hüseyin İNAN’ı özlemle anıyor, ülkemizin bağımsızlığı uğruna çıktıkları yolda aramızdan koparılan cesur yüreklere, özgürlüklerin ve demokrasinin egemen olduğu bir ülkeyi hep birlikte inşa edeceğimizin sözünü veriyorum.
Saygılarımla

Ülgür GÖKHAN