Çanakkale Belediye Başkanı Sayın Ülgür Gökhan'ın Yaşlılar Haftası Mesajı

Çanakkale Belediye Başkanı Sayın Ülgür Gökhan'ın Yaşlılar Haftası Mesajı

Dünya tarihinin en acı olayı nedir diye sorsalar 'savaşlar' derim. Savaş acı demek, gözyaşı demek, yokluk, korku, yoksulluk demek. Çocuklarımızın, gençlerimizin, doğamızın geleceğini korumak, geliştirmek ve iyileştirmek adına savaşlardan uzak dostluk, kardeşlik, barış için mücadele ediyoruz.  Savaşlarla tanılan kenti 'Barışın Kenti' diye andık.

18-24 Mart Dünya Yaşlılar Haftası'nın da ilk günü Çanakkale'de barışın kutlandığı güne denk gelmektedir. Çocuklarımızın güldüğü, oyun parklarını kahkaha sesleriyle çınlattıkları, gençlerimizin bilimin ışığında aydınlandığı, doğamızın mavisini yeşilini koklayıp içimize çekebildiğimizin yolu BARIŞ ile olacağına eminiz.

Kıymetli kıdemli kentlilerimiz, yol arkadaşlarım;

Sizlerin geçmiş ile gelecek arasında bir köprü, bağlayıcı ve aydınlatıcı bir görevi olduğunu biliyoruz. Saçlarınızın akı gibi bembeyaz, şeffaf bir geleceğin ancak ve ancak Barış ile olacağını çocuklarımıza ve gençlerimize birlikte aktaralım. Sizlerin deneyimleri günümüzü aydınlatır.

18-24 Mart Dünya Yaşlılar Haftasını kutlar ve Barış dolu günler dilerim.
Saygılarımla

Ülgür GÖKHAN