Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ın 21 Aralık Dünya Kooperatifçilik Günü Mesajı

Çanakkale'mizin bereketli topraklarında dün olduğu gibi bugün de atalık tohum temelli tarımsal kalkınmayı ön planda tutuyor; tüketicilerimizi aracısız olarak temiz, organik ve iyi tarım uygulamalı ürünler ile buluşturmayı, üreticilerimizi adil tarım uygulamaları ile desteklemeyi görev biliyoruz.

Çanakkale Belediyesi olarak hem tüketiciyi korumak hem de üreticiyi desteklemek, için çıktığımız bu yolda ve yerli üretimin öneminin gittikçe arttığı bu zorlu günlerde kooperatifleşmenin önemine dikkat çekerek 21 Aralık Dünya Kooperatifçilik Günü'nü kutluyorum.

Ülkemizdeki kooperatifçilik faaliyetlerinin ve üretim çeşitliliğinin daha da arttığı güzel günler diliyorum.

Saygılarımla.

Ülgür GÖKHAN