Anne Destek Eğitimi Programı Yeni Dönem Kayıtları Başladı

Anne Destek Eğitimi Programı Yeni Dönem Kayıtları Başladı

Çanakkale Belediyesi ve Anne Çocuk Eğitim Vakfı arasında yapılan protokol kapsamında Sosyal Yaşam Evleri’nde düzenlenen Anne Destek Eğitimi Programı ikinci dönem kayıtları başladı.

4 Şubat 2019 tarihinde başlayacak olan yeni eğitim dönemi haftada 3 saat gerçekleşecek olup, toplamda 14 hafta sürecek. Troya, Barbaros ve Esenler Sosyal Yaşam Evleri’nde düzlenen Anne Destek Eğitimi Programı kapsamında, anne çocuk iletişimi, olumlu davranış geliştirme, tuvalet eğitimi, nitelikli zaman geçirme, duygularını dile getirme, cinsel gelişim, şiddeti önleme, öfke yönetimi ve olumsuz davranışları değiştirme gibi konularda eğitimler gerçekleştirilecek. Anne ve çocuk arasındaki iletişimi güçlendirmeyi amaçlayan programda ayrıca çocukların zihinsel ve sosyal gelişimini destekleyici etkinlikler de düzenlenecek olup, program ücretsizdir.