T.C. Çanakkale Belediyesi

Demli Sesler'den Yeni Yıl Konseri…


-
+
Demli Sesler'den Yeni Yıl Konseri…


Çanakkale Belediyesi Altın Yıllar Yaşam Merkezi'nin katılımcılarından oluşan Demli Sesler Korosu, verdiği yeni yıl konseri ile izleyenlerden büyük beğeni aldı.

16 Ocak 2019 Cuma günü Prof. Dr. Türkan Saylan Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen konsere Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve eşi Hale Gökhan'ın yanı sıra çok sayıda kentli katıldı. Koro şefi Ömer Aydın önderliğinde solo ve koro halinde birbirinden güzel eserleri seslendiren Demli Sesler Korosu'nun sergilediği performans, izleyenlerden büyük beğeni aldı.

Konser, hep bir ağızdan söylenen Vatan Marşı ile sona ererken, başarılı konserden dolayı emeği geçenlere teşekkürler eden Başkan Gökhan, koro şefi Ömer Aydın'a çiçek takdiminde bulundu. Gecenin sonunda bir konuşama yapan Başkan Gökhan; “16 yıldır görev yapıyorum. Görevim süresince hiçbir şey yapmadıysam en iyi yaptığım şey, Altın Yıllar Yaşam Merkezidir. 65 yaş üzerindeki hemşerilerimin yeteneklerini ortaya çıkaran, onları bir araya getiren merkezimiz, sizlerin sayesinde çok iyi bir şekilde faaliyetlerine devam ediyor. Bunu da geliştireceğiz ve ilaveler yapacağız” dedi.