T.C. Çanakkale Belediyesi

Çanakkale Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu İle Yeni Yıla Merhaba...


-
+
Çanakkale Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu İle Yeni Yıla Merhaba...


Çanakkale Belediyesi Aralık Ayı Etkinlikleri kapsamında, Çanakkale Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, 19 Aralık 2018 Çarşamba günü ÇOMÜ İçdaş Kongre Merkezi’nde “Yeni Yıla Merhaba” dedi.

Şef İftihar Vanlı’nın yönetiminde sahne alan Türk Halk Müziği Korosu, yeni yıla özel türkülerle coşkulu bir akşam sundu. Konuk sanatçılar; Nur Beste Vanlı, Beste Emetli ve Dilan Özgün’den oluşan grup Art Trio; geceye renk kattı. Serpil Kırıcı’nın sunumuyla gerçekleşen konsere yoğun ilgi gösteren dinleyiciler, konserde türkülere alkışlar ile eşlik ettiler. Belediye Başkanı Ülgür Gökhan gecenin sonunda Şef İftihar Vanlı, sunucu ve konuklara çiçek takdim etti.

Konser sonunda yeni yılın herkese mutluluk ve huzur getirmesi temennisinde bulunan Başkan Gökhan; Türk Halk Müziği koromuz İftihar Vanlı şefliğinde güzel bir yeni yıla merhaba konseri sundular. Yeni yıl öncesinde de güzel bir eğlence oldu. Umuyorum 2019 yılı da hep böyle neşeli geçsin. Sağlıklı, huzurlu, sıkıntılarımızdan arınmış olarak, barış içerisinde kardeşçe yaşayacağımız bir yıl olsun. Çanakkale’de, huzur içinde yaşamak için hep birlikte çaba harcıyoruz. Bu huzuru tüm ülke için diliyorum. Hatta bütün dünyaya, bütün insanlığa bu temennide bulunuyorum. Bu dünyaya yaşamak için geldik, kavga etmek için değil. Huzur içerisinde bu dünyanın nimetlerinden eşitçe, kardeşçe yararlanmak için geldik. Ama bazen insanlar hırlarına ve çıkarlarına mağlup olabiliyor. 2019 yılının Çanakkale’de olduğu gibi tüm dünyada da huzur içerisinde geçmesini diliyorum” dedi.