Çocuk Kültür Evi'nde Okul Buluşmaları Başladı

Çocuk Kültür Evi'nde Okul Buluşmaları Başladı

Kentte yaşayan bütün çocuklara hizmet vermeyi hedefleyen ve çalışmalarını bu hedef doğrultusunda sürdüren Çanakkale Belediyesi Çocuk Kültür Evi'nin, açılışından bu yana gerçekleştirdiği "Okul Buluşmaları" etkinliğinin 2018-2019 dönemi başladı.

Yeni döneminde, kasım ayından bu yana Vali Fahrettin Akkutlu İlkokulu, 18 Mart İlkokulu ve Anafartalar İlkokulu öğrencilerini ağırlayan Kültür Evi bu ziyaretlerde çocuklara film okuma atölyesi, masal etkinliği ve "Anadolu Masalları Kukla Gösterisi" gibi etkinlikler sunuyor. Etkiliklerin ardından Çocuk Kültür Evi kütüphanesinde de zaman geçirilen buluşmalarda çocukların çok yönlü olarak desteklenmesi hedefleniyor.

Yoğun ilgiyle karşılanan Çocuk Kültür Evi "Okul Buluşmaları" etkinliğine dahil olabilmek ve ayrıntılı bilgi almak için Çocuk Kültür Evi'ne 217 73 11 numaralı telefondan ulaşılabilir.