T.C. Çanakkale Belediyesi

Başkan Gökhan Teknik İnceleme Gezisinde


-
+
Başkan Gökhan Teknik İnceleme Gezisinde


Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, kent genelinde belediye tarafından gerçekleştirilen çalışmaları yerinde incelemek amacı ile gerçekleştirdiği teknik inceleme gezilerine aralıksız devam ediyor.

Başkan Gökhan, 31 Ocak 2023 Salı günü Belediye Başkan Yardımcıları ve teknik personel eşliğinde gerçekleştirdiği teknik inceleme gezisi kapsamında ilk olarak Yeşil Yerel Yönetim ve Kültür Merkezi Binası yanında bulunan Hüseyin Avni Baksi Sokak'ta yapılması planlanan düzenlemelere ilişkin incelemelerde bulundu. Üstyapı çalışmaları tamamlanan sokakta trafik akışına yönelik yapılması planlanan düzenlemeleri yerinde inceleyen Başkan Gökhan, teknik ekip ile görüş alışverişinde bulundu.

 Teknik inceleme gezisini sürdüren Başkan Gökhan'ın bir sonraki durağı Çanakkale Şehirler Arası Otobüs Terminali oldu. Terminal binasını gezerek denetimlerde bulunan Başkan Gökhan, kentlilerden gelen taleplerin hayata geçirilmesi için terminal işletmecileri ile görüştü. Terminal esnafı ile de sohbet eden Başkan Gökhan, gelen talepleri dinledi.