T.C. Çanakkale Belediyesi

Çocuk Kültür Evi, Anafartalar İlkokulu 3B Sınıfını Konuk Etti


-
+
Çocuk Kültür Evi, Anafartalar İlkokulu 3B Sınıfını Konuk Etti


Kentteki bütün çocuklara ulaşabilmeyi, çocukları farklı disiplinlerden atölye programları ve etkinliklerle bir araya getirmeyi hedefleyen Çanakkale Belediyesi Çocuk Kültür Evi, “Okul Buluşmaları” etkinliği kapsamında okul ziyaretlerine kapılarını açmayı sürdürüyor.

Tüm öğrencilere öğretmenleri ile birlikte Çocuk Kültür Evi’ni ziyaret etme olanağı sunan etkinliğin son konuğu Anafartalar İlkokulu 3B sınıfı oldu. Çocuk Kültür Evi atölye ve etkinlik programlarının tanıtılmasıyla başlayan etkinlik kitapların hayatımızı değiştirip renklendirme gücünü anlatan Oscar ödüllü “Bay Morris Lessmore'un Olağanüstü Uçan Kitapları” isimli kısa animasyon filmi ve sevilen çocuk edebiyatı yazarı Melis Sena Yılmaz’ın Çocuk Kültür Evi için özel olarak hazırladığı sohbetin izlenmesiyle sürdürüldü. Minik ziyaretçilere Çocuk Kültür Evi müzik atölyesinde çeşitli enstrümanları inceleme ve tanıma fırsatı sunan etkinlik atölye eğitmenleri İlke Karol, Kemal Kaan Şengör ve Serkan Gündüz tarafından hazırlanan enstrüman tanıtımı ve keyifli bir dinletiyle sonlandırıldı. Yapılan etkinliklere büyük bir heyecan ve mutlulukla katılım gösteren miniklere, Çocuk Kültür Evin’den ayrılmadan önce Çanakkale Belediyesi tarafından Melis Sena Yılmaz’ın “Aşağistanbul” adlı kitabı armağan edildi. 

Çocuklara film günleri ve masal günleri etkinlikleri ile farklı disiplinlerden atölye örneklerinin sunulduğu ve çocukların kendi ilgi alanlarını keşfetmelerinin yolunu açan "Okul Buluşmaları" etkinliğine dahil olabilmek ve ayrıntılı bilgi almak için Çocuk Kültür Evi'ne 217 73 11 numaralı telefondan ulaşılabilir.

Ayrıntılı Bilgi İçin: Cevatpaşa Mahallesi Piri Reis Caddesi Bayrak Sokak NO: 26/A