T.C. Çanakkale Belediyesi

Foggo, Çanakkale Belediyesinin Sosyal İçerikli Projelerine Ziyaret Gerçekleştiriyor


-
+
Foggo, Çanakkale Belediyesinin Sosyal İçerikli Projelerine Ziyaret Gerçekleştiriyor


CHP Yoksulluk Ofisi Koordinatörü Hacer Foggo, 19-20 Ocak tarihlerindeki Çanakkale programı kapsamında, Çanakkale Belediyesinin sosyal içerikli projelerini ziyaret ediyor.

Çanakkale Belediyesinin kadın, çocuk ve gençler başta olmak üzere kentin tüm dezavantajlı gruplarını güçlendirmek adına yürüttüğü, fark yaratan sosyal projelerini ziyaret etmek amacıyla kentte bulunan Foggo, programına Çanakkale Belediyesi tarafından 2014 yılından bu yana yürütülen ve üniversite öğrencilerinin güne sıcak bir başlangıç yapmaları adına gerçekleştirilen sıcak çorba ikramlarını yerinde inceleyerek başladı. Terzioğlu Kampüsünde gerçekleşen çorba ikramına katılan Foggo'ya Belediye Başkan Vekili Rebiye Turan Ünüvar ve Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Mutluay da eşlik etti. Foggo, sıcak çorba ikramlarına ilişkin bilgi alırken, öğrencilerle de sohbet etme imkanı buldu.

Foggo ardından, Çanakkale Belediyesinin büyük beğeni toplayan projelerinden olan ve kıdemli kentlilere hizmet veren Altın Yıllar Yaşam Merkezini ziyaret etti. Belediye Başkan Vekili Rebiye Turan Ünüvar'ın da eşlik ettiği ziyarette kıdemli kentlilerle bir araya gelen Foggo, Merkezdeki çalışmaları da inceleyerek bilgiler aldı.

Heyet ardından Troia Sosyal Yaşam Evine de bir ziyaret gerçekleştirdi. Foggo burada, katılımcı kadın ve çocuklarla sohbet ederek, faaliyetlere ilişkin bilgiler aldı.

Bir sonraki durak ise Barbaros Ata'm Kreş oldu. Foggo ve beraberindeki heyet, kreş yönetimi ve öğrencilerle bir araya geldi. Foggo, kreşteki faaliyetler hakkında bilgilendirilirken aynı zamanda minik öğrencilerle de bir süre vakit geçirdi.

Foggo temaslarını, 20 Ocak Cuma günü de sürdürecek.