T.C. Çanakkale Belediyesi

Başkan Gökhan Sağlıklı Yaşam Parkı'nda İncelemelerde Bulundu


-
+
Başkan Gökhan Sağlıklı Yaşam Parkı'nda İncelemelerde Bulundu


Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, kent genelinde hayata geçirilen proje ve yatırımları yerinde incelemek amacı ile gerçekleştirdiği teknik inceleme gezilerine devam ediyor.

Kent genelinde Çanakkale Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmaları yerinde incelemek için sürdürdüğü teknik inceleme gezisi kapsamında Başkan Gökhan, 7 Ekim 2022 Cuma günü Barbaros Mahallesi’nde yapımı tüm hızı ile devam eden Prof. Dr. Halet Çambel Sağlıklı Yaşam Parkı’nı ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Park alanında gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Gökhan, teknik ekipten de çevre düzenlemeleri ile çalışmalarda gelinen son durum hakkında bilgi aldı.

Çanakkale Belediyesi tarafından Barbaros Mahallesi Lozan Caddesi üzerinde (17 Burda AVM arkası) yapımı tüm hızı ile devam eden Prof. Dr. Halet Çambel Sağlıklı Yaşam Parkı, açık spor alanları, voleybol ve basketbol sahaları, kaykay üniteleri, tüm parkı çevreleyecek olan koşu parkuru, çocuk oyun alanları ve dinlenme alanları ile kentlilere hizmet verecek.