Başkan Gökhan Konuklarını Ağırladı

Başkan Gökhan Konuklarını Ağırladı

Osnabrück Kardeş Kent Elçisi Elif Ayşe Yorulmaz ve Çan Belediye Başkan Vekili Harun Arslan, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Osnabrück Kardeş Kent Elçiliği görevine yeni başlayan Alif Ayşe Yorulmaz’ı makamında Belediye Başkan Yardımcısı Rebiye Turan Ünüvar ve Kültür İşleri Müdürü Özlem Eryiğit ile birlikte ağırlayan Başkan Gökhan, ziyaret nedeni ile duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette Yorulmaz’a yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Gökhan, Çanakkale’nin tarihi, kültürel ve sosyal yaşamına ilişkin bilgiler aktardı.

Başkan Gökhan ardından Çan Belediye Başkan Vekili Harun Arslan ile makamında bir araya geldi. Belediye Başkan Yardımcısı Rebiye Turan Ünüvar’ın da eşlik ettiği ziyarette Başkan Gökhan ve Arslan, Çanakkale ve ülke gündemine ilişkin karşılıklı sohbet etti.