T.C. Çanakkale Belediyesi

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü Etkinlikler İle Kutlandı


-
+
4 Ekim Hayvanları Koruma Günü Etkinlikler İle Kutlandı



4 Ekim Hayvanları Koruma Günü, Çanakkale Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Bakımevi'nde düzenlenen bir dizi etkinlik ile kutlandı.

Çanakkale Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü kutlama programı kapsamında Çanakkale Belediyesi Atam Kreş ve Gündüz Bakım Evi'nin minik öğrencileri, Çanakkale Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Bakımevi'ni ziyaret etti. Etkinlik kapsamında ilk olarak bakımevi binasında can dostlar ile bir araya gelen öğrencilere, bakımevi veterinerleri buradaki çalışmalar hakkında bilgi verdi. Çeşitli boyama etkinlikleri ile devam eden etkinlikte Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da eşi Hale Gökhan ile birlikte minik öğrencilere eşlik etti.

Hayvanları Koruma Günü kapsamında düzenlenen etkinlik kapsamında, Başkan Gökhan kentli hayvan seveler ile de merkez binasında bir araya geldi. Kenti birlikte paylaştığımız can dostlarımız için verdikleri destekler nedeni ile hayvanseverlere teşekkür eden Başkan Gökhan, sokak hayvanları için kedi ve köpek maması takdim etti.

Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Bakımevi'nde düzenlenen kutlama etkinlikleri kapsamında Kent Gönüllüleri de bakımevine sürpriz ziyarette bulundu. Sokak Hayvanları Geçici Rehabilitasyon Merkezi'ni Başkan Gökhan, eşi Hale Gökhan ve Belediye Başkan Yardımcısı Rebiye Turan Ünüvar, eşliğinde ziyaret eden Çanakkale Kent Gönüllüleri, kendi elleri ile yaptıkları yiyecekleri Veteriner İşleri Müdürlüğü personellerine ikram etti. Keyifli bir sohbet ortamında geçen ziyarette Başkan Gökhan ikramları nedeni ile Kent Gönüllülerine teşekkür ederken, can dostlar için büyük bir özveri ile çalışmalarını sürdüren Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerine de çalışmalarında başarılar diledi.

4 Ekim Hayvanlar Günü etkinlikleri kapsamında son olarak İstek 1915 Çanakkale Okulları öğrencileri bakımevini ziyaret etti. Öğretmenleri eşliğinde gerçekleştirdikleri ziyarette öğrenciler, beraberlerinde getirdikleri mamalar ile can dostları besledi. Ardından etkinlikler kapsamında gerçekleştirilen kukla gösterisi ile çocuklar keyifli bir gün geçirdi.