T.C. Çanakkale Belediyesi

Başkan Gökhan Konuklarını Ağırladı


-
+
Başkan Gökhan Konuklarını Ağırladı


CHP İl Gençlik Kolları Yönetimi, Tüm Bel Sen Çanakkale Şube Yönetimi, Türkiye Körler Federasyonu Başkanı Mehmet Emin Demirci ve Altı Nokta Körler Derneği Genel Başkanı Av. Fermani Kurtel, Kanada Gazi İşleri Bakanı ve Milli Savunma Bakanı Vekili Sayın Lawrence Macaulay, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ı ziyaret etti.

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, 22 Eylül 2022 Perşembe günü gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında ilk olarak CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Tuğberk Güzel ve yönetimi ile makamında bir araya geldi. Ziyarette gençlik kolları faaliyetlerine ilişkin bilgi alan Başkan Gökhan, Güzel ve yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.  

Başkan Gökhan ardından Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (Tüm Bel Sen) Çanakkale Şubesi yönetimini makamında ağırladı. Tüm Bel Sen Çanakkale Şube Başkanı Bülent Barın ve yönetimi ile karşılıklı sohbet eden Başkan Gökhan, sendika çalışmalarına ilişkin bilgi aldı.

Ziyaretler kapsamında Başkan Gökhan’ın bir sonraki konuğu, Türkiye Körler Federasyonu Başkanı Mehmet Emin Demirci ve Altı Nokta Körler Derneği Genel Başkanı Av. Fermani Kurtel oldu. Çanakkale Görme Engelliler Derneği Başkanı Zeki Tezel ve Çanakkale Altın Nokta Körler Derneği Başkanı Hayrettin Karabıyık’ın da eşlik ettiği ziyarette Başkan Gökhan Demirci ve Kurtel ile ülke gündemine ilişkin sohbet etti.

Başkan Gökhan’ın son konuğu ise Kanada Gazi İşleri Bakanı ve Milli Savunma Bakanı Vekili Sayın Lawrence Macaulay oldu. Ziyaret nedeni ile duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Gökhan, Macaulay’a Çanakkale’nin tarihi ve kent kültürüne ilişkin bilgi verdi. Karşılıklı sobet ortamında geçen ziyaret, karşılıklı hediye takdimi ile sona erdi.