T.C. Çanakkale Belediyesi

Başkan Gökhan Konuklarını Ağırladı


-
+
Başkan Gökhan Konuklarını Ağırladı


Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, DİSK Genel-İş Çanakkale Şube Yönetimi, eski Milli Futbolcular Selçuk İnan ve Mehmet Topal ile CHP Belediye Meclis Grubunu ağırladı. 

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, 21 Eylül 2022 Çarşamba günü gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında ilk olarak, DİSK Genel-İş Çanakkale Şube Başkanı Metin Ceylan ve yönetimi ile makamında bir araya geldi. Ziyaret nedeni ile Şube Başkanı Ceylan ve yönetimine teşekkürlerini ileten Başkan Gökhan, sendika faaliyetlerine ilişkin bilgi aldı. 

Başkan Gökhan ardından Çanakkale Dardanelspora ve Milli Takıma büyük emek veren eski futbolcular Selçuk İnan ve Mehmet Topal'ı makamında ağırladı. Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette Çanakkale Belediyesi'nin spora verdiği destek ve özellikle kentli gençlerin spora teşvik edilmesi amacı ile yapılan çalışmalara ilişkin bilgi veren Başkan Gökhan, İnan ve Topal'a yaptıkları sürpriz ziyaret nedeni ile duyduğu memnuniyeti  dile getirdi. 

Başkan Gökhan ziyaret kapsamında son olarak CHP Belediye Meclis Grubunu ağırladı. Meclis üyelerini Belediye Başkan Yardımcıları Rebiye Turan Ünüvar ve M. İrfan Mutluay ile birlikte Meclis Salonu'nda ağırlayan Başkan Gökhan, ziyaret nedeni ile teşekkürlerini iletti. Sohbet ortamında geçen ziyarette CHP Grup Başkanvekili Erdal Gezen, geçtiğimiz günlerde bir belediye personeline yönelik yapılan üzücü saldırı nedeni büyük üzüntü duyduklarını belirterek, Başkan Gökhan'a geçmiş olsun temennisinde bulundu. Ziyaret, Çanakkale gündemine ilişkin karşılıklı görüş alışverişi ile sona erdi.