Başkan Gökhan Teknik İnceleme Gezisinde

Başkan Gökhan Teknik İnceleme Gezisinde

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Belediye Başkan Yardımcıları ve teknik personel ile birlikte gerçekleştirdiği teknik inceleme gezilerine devam ediyor.

Çanakkale Belediyesi çalışmalarını yerinde incelemek amacı ile düzenlediği teknik inceleme gezilerini aralıksız sürdüren Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, 21 Eylül 2022 Çarşamba günü gerçekleştirdiği teknik inceleme gezisi kapsamında, Cumhuriyet Meydanı, İskele Meydanı ve Saat Kulesi Meydanı'nı ziyaret ederek, meydanlara yapılması planlanan düzenlemelere ilişkin incelemelerde bulundu.

Belediye Başkan Yardımcıları Handan Özyayla Kenar ve Özleyiş Çetin, belediye teknik personelinin yanı sıra Çanakkale Mimarlar Odası üyesi mimarların da eşlik ettiği inceleme gezisinde, meydanlarda yapılması planlanan düzenlemelere ilişkin incelemede bulunan Başkan Gökhan, Mimarlar Odası üyeleri ve teknik personel ile birlikte planlamalara ilişkin görüş alışverişinde bulundu.