Gençlik Haftası Kutlamaları Çelenk Töreni ile Başladı

Gençlik Haftası Kutlamaları Çelenk Töreni ile Başladı

15-19 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Gençlik Haftası etkinlikleri, 15 Mayıs 2022 Pazar günü düzenlenen çelenk sunma töreni ile başladı.

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törene, Çanakkale Belediyesi Başkan Vekili Birten Sarıbaş, Gençlik Spor İl Müdürü Ömer Kalkan, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Bekir Çelen, İl Kültür Turizm Müdürü Murat Yılmaz katıldı. Atatürk anıtına çelenk sunumu ile başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından günün anlam ve önemine ilişkin yapılan konuşma ile sona erdi.

Çanakkale Belediyesi Başkan Vekili Birten Sarıbaş, Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen çelenk sunma töreninin ardından bisiklet sürme etkinliğine katıldı. Çanakkale Koleji tarafından düzenlenen etkinlikte Troia Atı önünde bir araya gelen bisikletçiler, pedallarını 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için çevirdi.