Hemşire Erdoğan Kariyer Günlerinde Mesleğini Anlattı

Hemşire Erdoğan Kariyer Günlerinde Mesleğini Anlattı

Çanakkale Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü personeli Hemşire Gamze Erdoğan, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde düzenlenen “Kariyer Günleri” kapsamında hemşirelik mesleğini anlattı.

İŞKUR Çanakkale İl Müdürlüğü ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü ortaklığında 11 Mayıs 2022 Çarşamba günü düzenlenen “Kariyer Günü” etkinliği gerçekleştirildi.  Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü öğrencilerinin yanı sıra öğretim görevlilerinin de katılım gösterdiği etkinliğe konuşmacı olarak katılan Çanakkale Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü personeli Hemşire Gamze Erdoğan, öğrencilere hemşirelik mesleği hakkında bilgiler verdi. Kendi deneyimlerini öğrenciler ile paylaşan Erdoğan, öğrencilerden gelen soruları da yanıtladı.