T.C. Çanakkale Belediyesi

Belediye Başkanı Sayın Ülgür Gökhan'ın Engelliler Haftası Mesajı


-
+


Engellilik durumu, doğuştan gelebileceği gibi yaşantımızın herhangi bir döneminde hepimizin karşılaşabileceği bir durumdur.

Hayatın içinde en kıymetli gördüğüm felsefelerden biri, tüm insanların empati kurarak, yardımlaşarak birlik içinde yaşamalarıdır. Engelli kardeşlerimizin yaşamlarını kolaylaştıracak bağı kurmak onlarla bütünleşmemizi sağlayacak, karşılıklı sevgiyi ve bağı kuvvetlendirecek ve engelleri ortadan kaldırarak toplumu güçlendirecektir.

Kıymetli hemşerilerim,

Barışın Kenti Çanakkale'mizde bizler bu bilinçle hareket ediyor, engelli bireylerimizin kent yaşamında rahat etmeleri, sosyal hayatta özgürce var olabilmeleri için çalışıyoruz. Hatta, sadece sosyal hayatta değil iş hayatında da gayet başarılı olabileceklerini Çanakkale Belediyesinde birlikte görev yaptığımız arkadaşlarımızdan biliyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle; 10-16 Mayıs Engelliler Haftası’nın toplumsal duyarlılığın artmasına katkı sunmasını temenni ediyor, yalnızca bir gün veya bir hafta değil her zaman engelli kardeşlerimizin yanında olduğumuzu bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Bu vesileyle tüm engelli bireylerimize ve onların fedakâr ailelerine selamlarımı sunuyor; sağlıklı, güzel günler diliyorum.

Saygılarımla.


Ülgür GÖKHAN

Belediye Başkanı