Sahiller Temizlendi

Sahiller Temizlendi

Çanakkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, kent merkezi ve mücavir alanlarda rutin olarak yürüttüğü çalışmalar kapsamında sahil temizliği gerçekleştirdi.

Kent genelindeki genel temizlik faaliyetlerini aralıksız olarak sürdüren Temizlik İşleri Müdürlüğü personelleri, belirli bir planda gerçekleştirdiği program çerçevesinde, kent genelindeki sahillerde temizlik çalışması yapıldı.
Havaların ısınmaya başlaması ile birlikte kentlilerin yoğun olarak kullanmaya başladığı sahillerde çalışmalarını yoğunlaştıran ekipler, Yeni Kordon, Dardanos ve Güzelyalı’da detaylı sahil temizliği çalışması gerçekleştirdi.

Çalışma kapsamında ekipler, rüzgar ve dalgalar nedeni ile kıyıya vuran yosun, ağaç dalları ve atıkları temizledi.