T.C. Çanakkale Belediyesi

Karina Deniz Kültürü Merkezi'nden 23 Nisan Etkinlikleri


-
+
Karina Deniz Kültürü Merkezi'nden 23 Nisan Etkinlikleri


Çanakkale Belediyesi Karina Deniz Kültürü Merkezi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda kentli çocukları birbirinden eğlenceli etkinlikler ile ağırladı.

23 Nisan 2022 Cumartesi günü Karina Deniz Kültürü Merkezi'nde düzenlenen etkinliklere yoğun ilgi gösteren çocuklar, keyifli bir gün geçirme fırsatı buldu. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeni ile düzenlenen spor parkur yarışlarının yanı sıra deniz kabuğu boyama, ahşap deniz canlıları boyama, plastik toplama ve çiçek dikme etkinliği gibi birbirinden renkli etkinlikler ile çocukları ağırlayan Karina Deniz Kültürü Merkezi, Çanakkale bölgesinde yaşayan deniz canlılarını da çocuklara tanıttı. 

Karina Deniz Kültürü Merkezi tarafından düzenlenen 23 Nisan etkinlikleri kapsamında ayrıca Çanakkale Boğazı'ndaki Batık Savaş Gemileri Sergisi açılışı da gerçekleştirildi. Sergi açılışına Belediye Başkan Yardımcısı Özleyiş Çetin, Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, ÇOMÜ Deniz Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ekrem Şanver Çelik, Belediye Meclis Üyeleri ile kentliler katıldı. Açılışta sergi hakkında yapılan bilgilendirmenin ardından katılımcılar sergiyi gezdi.