T.C. Çanakkale Belediyesi

Üretim ve Pazarlama Kooperatifi Genel Kurulu Gerçekleştirildi


-
+
Üretim ve Pazarlama Kooperatifi Genel Kurulu Gerçekleştirildi


Çanakkale Belediyesi Yerel Kalkınma Birimi, S.S. Çanakkale Üretim ve Pazarlama Kooperatifinin olağan genel kuruluna davetli olarak katıldı.

Belediye Çalışanları Sosyal Tesisinde bulunan Ercan Adsız Salonu'nda 13 Nisan 2022 Çarşamba günü gerçekleştirilen olağan genel kurula Belediye Başkan Yardımcısı Rebiye Turan Ünüvar da katılım gösterdi. Çanakkale Belediyesi Yerel Kalkınma Birimi tarafından S.S. Çanakkale Üretim ve Pazarlama Kooperatifi için hazırlanan güncel pazarlama trendleri ve sektörel gelişmelerle ilgili “Durum Analizi ve Pazarlama Planı” katılımcılarla paylaşıldı.

Genel kurulda ayrıca Yerel Kalkınma Birimince yapılan araştırma verileri ışığında hazırlanan rapor da sunuldu. Hazırlanan raporda; yerelleşme, sürdürülebilirlik, güvenilirlik ve dayanışma kültürünün ön plana çıktığı ve kooperatifin üreticiden tüketiciye atalık, yerel, temiz ve güvenilir gıda ürünlerini aracısız, adil paylaşım ve dayanışma kültürü temelinde tüketiciyle buluşturmak ve üretici ile tüketici arasında güvenilir bir köprü oluşturma misyonuna uygun olarak kentlinin ihtiyaçlarına cevap verdiği görüldü.