Enerji-Sa ve Güney Marmara Kalkınma Ajansı Yetkililerinden Başkan Gökhan'a Ziyaret

Enerji-Sa ve Güney Marmara Kalkınma Ajansı yetkilileri Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ı ziyaret etti.

Enerji-Sa Üretim Kurumsal İletişim Yöneticisi Enes Battal, Enerji-Sa Üretim Rüzgar Santralleri Yöneticisi Özgür Çelebi, Enerji-Sa Üretim İdari ve Sosyal İşler Yöneticisi Özkan Acar, Güney Marmara Kalkınma Ajansı yetkilileri Recai Başaran ve Petek Eğerci’yi makamında ağırlayan Başkan Gökhan, ziyaret nedeni ile duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette konukları ile güncel konulara ilişkin görüş alışverişinde bulunan Başkan Gökhan, Enerji-Sa ve Güney Marmara Kalkınma Ajansı yetkililerine çalışmalarında başarılar diledi.