e-Taksi Projesi Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

e-Taksi Projesi Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Çanakkale Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü çalışmaları doğrultusunda hayata geçirilmesi planlanan e-Taksi uygulamasına ilişkin ticari taksi durakları temsilcilerine bilgilendirmede bulunuldu.

Çanakkale Belediye Meclisi Salonu'nda 12 Nisan 2022 Salı günü düzenlenen bilgilendirme toplantısına Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Ulaşım Hizmetleri Müdürü Hayati Gürses,  ile kentte hizmet veren ticari taksi duraklarının temsilcileri katıldı.

Çanakkale Şoförler ve Otomobilciler Odası Temsilcilerinin de katılım gösterdiği toplantıda Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü çalışmaları doğrultusunda hazırlanan ve hayata geçirilmesi planlanan e-Taksi uygulaması hakkında bilgilendirmede bulunuldu. Toplantı, proje hakkında yapılan bilgilendirme sunumunun ardından, ticari taksi durağı temsilcilerinden gelen soruların cevaplanması ile son buldu.