T.C. Çanakkale Belediyesi

Başkan Gökhan Teknik İnceleme Gezisinde


-
+
Başkan Gökhan Teknik İnceleme Gezisinde


Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Belediyesinin kent genelinde gerçekleştirdiği çalışmaları yerinde incelemek amacı ile düzenlediği teknik inceleme gezisi kapsamında, 12 Nisan 2022 Salı günü Çanakkale Belediyesi Yeşil Yerel Yönetim ve Kültür Merkezi binası ile Cumhuriyet Meydanı'nda incelemelerde bulundu. 

Başkan Gökhan teknik inceleme gezisi kapsamında ilk olarak Yeşil Yerel Yönetim ve Kültür Merkezi binasını ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi. Belediye Başkan Yardımcıları ve teknik ekibin yanı sıra ÇOMÜ GSF Dekanı Prof. Dr. Evren Karayel Gökkaya, Dekan Yardımcısı Doç. Yeşim Zümrüt ve Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Berna İleri'nin de eşlik ettiği ziyarette binayı gezerek incelemelerde bulunan Başkan Gökhan, binanın inşasında gelinen son durum hakkında yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

Yeşil Yerel Yönetim ve Kültür Merkezi'nde devam eden çalışmalar kapsamında binanın dış cephesindeki kaplamaların büyük çoğunluğu tamamlanmış olup, cam cepheler ile ilgili imalatlar devam ediyor. Yangın merdivenlerinin basamak kaplamaları, ıslak hacim seramikleri, tuvalet bölmeleri, duvar imalatları ve sıva imalatlarının büyük çoğunluğu tamamlanırken, diğer mimari kalemler ve elektrik, mekanik altyapı gibi imalatlar ise tüm hızı ile devam ediyor. 5 bin m2'lik meydan alanında ve çevre düzenlenmesinde ise çalışmalar sürüyor.

Başkan Gökhan ve beraberindeki heyetin teknik inceleme gezisindeki bir sonraki durağı Cumhuriyet Meydanı oldu. Cumhuriyet Meydanı'nın genişletilmesi projesi doğrultusunda alanda incelemelerde Başkan Gökhan, ardından teknik ekip ve akademisyenler ile birlikte alanda yapılması planlanan düzenlemelere ilişkin görüş alışverişinde bulundu.