Başkan Gökhan Karina'da Öğrenciler İle Buluştu

Başkan Gökhan Karina'da Öğrenciler İle Buluştu

Çanakkale Belediyesi Karina Deniz Kültürü Merkezi'ni ziyaret eden Başkan Gökhan, öğrenciler ile bir araya geldi.

Çanakkale'nin denizel ekolojisini tanıtmak amacı ile hayata geçirilen Karina Deniz Kültürü Merkezi, açıldığı günden bu yana kentliler ve kente gelen misafirler tarafından büyük bir ilgi ile karşılanmaya devam ediyor. Karina Deniz Kültürü Merkezi'ne okullar tarafından düzenlenen geziler devam ederken, merkezi ziyaret eden Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da burada Erenköy Ortaokulu öğrencileri ile buluştu.

Karina'yı gezerek merkezde gerçekleştirilen faaliyetler ile burada bulunan deniz canlıları ile ilgili bilgi alan öğrenciler ile sohbet eden Başkan Gökhan, Çanakkale'nin bir deniz kenti olduğunu ve denizin kültürünün bu kentin ayrılmaz bir parçası olduğunu vurguladı.

Merkezi ziyaret eden Erenköy Ortaokulu öğrencileri tarafından gerçekleştirilen sahil temizliği etkinliğine de katılan Başkan Gökhan, çevre kirliliğine karşı gösterdikleri duyarlılık nedeni ile öğrencileri tebrik etti.